AN ELEGANT renovation of a PERIOD property in the heart of abbeville village

For the renovation of this period property we were asked to design a home that would offer a calm and tranquil space, away from the buzz of London. Using a variety of soft finishes, colours and textures we created a serene and light filled kitchen extension, a formal yet welcoming living space and a calm and thoughtful master bedroom.

 A beautifully lit modern yet traditional family kitchen

For this London based family wanting to update their period home, we worked to create a beautifully lit space, blending both classical and contemporary elements, featuring bespoke glass lighting and natural finishes to create an elegant yet family friendly space. 

 CREATING A NAUTICALLY INSPIRED Restaurant INTERIOR

For the re-design of Loch Fyne Portsmouth, we worked on creating a functional yet beautiful nautically inspired design for both the interior and exterior of the restaurant, using soft blues, warm greys, natural textures and bespoke porcelain lighting.

 Creating AN ELEGANT LISTED HOTEL INTERIOR WITH A FRENCH TWIST 

For this Grade II listed hotel in Bath, we created a warm, stylish interior with a home from home feel, using natural textures and timbers twinned with vintage french style furniture. The exterior was kept fresh and classic, enhancing the buildings classical features.

 CREATING An upmarket family friendly interior in this south london venue 

For this popular Wimbledon pub we created an upmarket, family friendly interior with industrial undertones, using reclaimed victorian tiles natural timbers, cast iron table legs and industrial vintage lighting. The exterior was refreshed in the same style and a new external seating area was created with plantings and robust rattan furniture, perfect for families and groups of friends on summer days. 

 CREATING An industrial vintage interior using leather timber and glass

For this popular south London venue we created a signature industrial vintage look, featuring exposed brickwork, rough reclaimed timbers and industrial lighting, alongside an elegant verre églomisé back bar and zinc covered table tops.